Kritik av kritiken

En journalist skrev häromsistens en knackig text om min senaste bok (där han lite krystat mest uppehöll sig kring Lars Noréns avföringsstatus) och det var ju för-smädligt. Nu har han själv skrivit en bok i vilken han intervjuar en salig blandning författare, vilka han än kastar sig om halsen på (Åsa Linderborg) och än hyllar för deras allmänna förträfflighet (Peter Englund) för att därpå låta trycka deras vänligt returnerade ”blurbar” på sitt bokomslag.

Härnäst utkommer samme journalist med en granskning av Google. Själv tänkte jag parafrasera Zlatans bevingade ord om en mindre bollskicklig kollega: Vad han gör i en bok kan jag göra på Twitter.

Alltså: På kort tid har Google vuxit sig jättestort. Vad det innebär får tiden utvisa.

About Ola K

Ola Klippvik, författare, född 1974. Bibliografi: Sportsmän (Bonniers 2005); Vikbodagbok (Natur & Kultur 2009); Hotellet (NoK 2010); Vikbodagbok II (NoK 2012); Vikbodagbok III (NoK 2014). Kontakt: olaklippvik@gmail.com.
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.