Toalettbok att läsas av alla

Såg att Babel har begåvats med en ny programledare. Tyvärr var sändningstiden för sen för mig, jag går till sängs vid tio – och tro nu inte att jag fjäskar: mig får ni ald-rig se i tv-soffan, men så här gulligt skrev hon om mitt förstlingsverk en gång, så Jessika Gedin tycker jag om:

I den bästa av världar skulle det vara Sportsmän och inte 100 roliga historier som låg på toaletterna runt om i Sverige. Att läsas av alla.

Samma bok spordes i SvD bli årets debut (trots att det bara var januari) och upp-skattades av självaste Nils Schwartz; fick ljuvligt smicker och isande beröm i en ut-sträckning som inte beskärts mig vare sig förr eller senare, bör man veta. Du blir ju betänksam! Habil, röjande just en viss konstförfarenhet, men kanske inte mycket mer än så, om sanningen ska fram?

Ja, vilka minnen… Det kunde ha gått illa.

About Ola K

Ola Klippvik, författare, född 1974. Bibliografi: Sportsmän (Bonniers 2005); Vikbodagbok (Natur & Kultur 2009); Hotellet (NoK 2010); Vikbodagbok II (NoK 2012); Vikbodagbok III (NoK 2014). Kontakt: olaklippvik@gmail.com.
Det här inlägget postades i Branschen, Int' bitter, Kritik av kritiken, Reklam. Bokmärk permalänken.