Ormestad, gamla lagården

Concordia animi, skrev ju Seneca nånstans. Strävan efter samstämmighet mellan tanke och liv. Till ytterfodren använder jag en vit alkydoljefärg; till pardörrar och portar en halvblank svart dito. På P2 har Aurora avlösts av Ekot och av Klassisk förmiddag som bl a gav en pianosextett framförd av Uppsala kammarsolister och därefter Händels Violinsonat i d-dur. Mina motiv är min egendom. Fyra av fem hus kvar. Nu kollar jag på OS-sändningen (simning, damernas 100 meter fritt) med datorn uppslagen i knät. Trött i armarna.

About Ola K

Ola Klippvik, författare, född 1974. Bibliografi: Sportsmän (Bonniers 2005); Vikbodagbok (Natur & Kultur 2009); Hotellet (NoK 2010); Vikbodagbok II (NoK 2012); Vikbodagbok III (NoK 2014). Kontakt: olaklippvik@gmail.com.
Det här inlägget postades i Vikbodagbok. Bokmärk permalänken.