”Ett nytt sätt att skriva romaner”

Sent omsider kom jag att uppmärksammas på ännu en Vikbodagbok-recension. Det är Sven Wernström som skrivit den – författaren till Trälarna samt ett åttiotal ytterligare böcker genom åren. Vikbolänning, även han, fast vi är ej bekanta och har alltså bara hejat på håll.

”En skrivarfamiljs vardagsliv i Sverige. Insatt i ett globalt sammanhang. Det är ett sätt att beskriva den här boken som jag finner ytterst läsvärd. Ett nytt sätt att skriva romaner. Heder åt Natur & Kultur som insett värdet av den förnyelsen!”

Sådana omdömen värmer, såklart.

Sven Wernström bedriver även en blogg, från vilken han för stunden dock verkar ha unnat sig en välförtjänt semester.

About Ola K

Ola Klippvik, författare, född 1974. Bibliografi: Sportsmän (Bonniers 2005); Vikbodagbok (Natur & Kultur 2009); Hotellet (NoK 2010); Vikbodagbok II (NoK 2012); Vikbodagbok III (NoK 2014). Kontakt: olaklippvik@gmail.com.
Det här inlägget postades i Bokrecensioner, Vikbodagbok. Bokmärk permalänken.