Bussen i diket…

Buss 440 mot Arkösund för ett par timmar sedan. Den gled av vägbanan och ham-nade i diket, men som tur var skadades ingen av de femton passagerarna. Kanske känner jag någon av dem? En bekant till mig har i alla fall tagit bilden: Klas, som bor borta i Kättinge.

En lustigt nog vacker ögonblicksbild, inte sant?

Inte bara färgerna och kompositionen; den är så påtagligt ”här och nu” och liksom binder oss alla samman på ett sällsynt vis. Så känner åtminstone jag, nu när jag betraktar den för säkert femte gången.

About Ola K

Ola Klippvik, författare, född 1974. Bibliografi: Sportsmän (Bonniers 2005); Vikbodagbok (Natur & Kultur 2009); Hotellet (NoK 2010); Vikbodagbok II (NoK 2012); Vikbodagbok III (NoK 2014). Kontakt: olaklippvik@gmail.com.
Det här inlägget postades i Vikbodagbok. Bokmärk permalänken.