”Sing the Delta”

Puh. Tuff snöskottning här i morse. Under natten hade besvärliga vallar bildats och vid halv sextiden vaknar jag av att Rolf i Möllestad skramlar förbi i traktorn med det fast monterade plogskäret; Ann-Catherine och Ingemar är på Lanzarote veckan ut. Och så skulle fåglarna förstås ha fröpåfyllning – pilfinken, talgoxen, nötväckan – och katten och de dumma kaninerna sitt. Vinterdäcken slirade i den korta stigningen upp mot Arkösundsvägen, och barnen bävade där bak, men det gick bra. Så nu får det bli P4 Country (Iris DeMent: Go ahead and go home) och en förmiddag ägnad åt egentligt skrivande i stället för att sitta här och ”blogga” helt spontant och riktningslöst, så härmed ber jag uppriktigt om ursäkt för det och för allt annat jag åsamkat folk i min närhet under de senaste tjugofem trettio åren…

About Ola K

Ola Klippvik, författare, född 1974. Bibliografi: Sportsmän (Bonniers 2005); Vikbodagbok (Natur & Kultur 2009); Hotellet (NoK 2010); Vikbodagbok II (NoK 2012); Vikbodagbok III (NoK 2014). Kontakt: olaklippvik@gmail.com.
Det här inlägget postades i Vikbodagbok. Bokmärk permalänken.