Memento mori

I eftermiddags levererades senaste numret av tidskrif-ten Axess till en viss översnöad brevlåda här på Vikbo-landet. Vad jag förstår sista numret under nuvarande redaktionsledning? I så fall vill jag ta tillfället i akt att tacka dem för att ha släppt in livsnödvändigt ljus och syre i en förtvinande svensk kulturoffentlighet; för sti-mulerande läsning och sinneutsvidgande bildsättning. Nu ska jag kasta mig över detta senaste/sista nummer, logiskt nog på temat döden, döden, döden, där bland andra Karin Johannisson och Carl-Henning Wijkmark medverkar med var sin essä.

About Ola K

Ola Klippvik, författare, född 1974. Bibliografi: Sportsmän (Bonniers 2005); Vikbodagbok (Natur & Kultur 2009); Hotellet (NoK 2010); Vikbodagbok II (NoK 2012); Vikbodagbok III (NoK 2014). Kontakt: olaklippvik@gmail.com.
Det här inlägget postades i Akademiskt, Axess, Dagens ros. Bokmärk permalänken.