Skogen vi ärvde

Har varit i stan och julhandlat. Med ens är en tung börda borta. Jag känner mig befriad. Jag är en ekonomiskt sinnad person, annars hade det inte gått så här länge. Min farfar brukade påpeka att en ”god ekonomi” inte kommer an på hur mycket du tjänar utan på hur stora utgifter du dragit på dig. Så tack för vinter-jackan; nu är resten öronmärkt för skrivande.

Mitt julklappstips blir reportageserien Skogen vi ärvde – nu även som bok, försedd med förord av Torgny Lindgren.

Faktum är att det utkom en identiskt betitlad bok så sent som för några år sedan, Eva-Lotta Hulténs Skogen vi ärvde: Ett reportage om den svenska skogen. Även den kan man gott läsa, tycker jag.

About Ola K

Ola Klippvik, författare, född 1974. Bibliografi: Sportsmän (Bonniers 2005); Vikbodagbok (Natur & Kultur 2009); Hotellet (NoK 2010); Vikbodagbok II (NoK 2012); Vikbodagbok III (NoK 2014). Kontakt: olaklippvik@gmail.com.
Det här inlägget postades i Klappjakt, Svenska skogen, Vikbodagbok. Bokmärk permalänken.