Bokmässan 2009

Även för en utomstående tycks Mässan för varje år anta alltmer bibliska uttryck och proportioner. Hör detta vittnesbörd, dränkt i den formidabla kvittervåg som fort-löpande väller fram över sig själv.

Från små söta kapillärvågor till tsunamis. Det hade med turbulens och undertryck och ökad vindstyrka att göra. Och alla var överens: Jag hör inte hit. Jag kastar mig i vimlet motvilligt. Jag ställer mig vid monter B44:CORNUCOPIA och ler, uppdaterar leendet och konstaterar:

Massmummel! Mässpsykos! Mord!

1998 var jag där som strakbent folkrepresentant och från den skuren har jag inte repat mig än. Och de av Faraos män som tog Herrens ord på allvar förde sina slavar och sin boskap i säkerhet – utomhus.

About Ola K

Ola Klippvik, författare, född 1974. Bibliografi: Sportsmän (Bonniers 2005); Vikbodagbok (Natur & Kultur 2009); Hotellet (NoK 2010); Vikbodagbok II (NoK 2012); Vikbodagbok III (NoK 2014). Kontakt: olaklippvik@gmail.com.
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.