Oblyg bokreklam

Min redaktör meddelar att Hotellet förhandsbeställts i över 70 recensionsexemp-lar, påpekar att det är ”väldigt mycket” och tillfogar ett utropstecken. Jag bävar och minns vad Ruth Halldén skrev om den moderna romanens pionjärer 1720-1800 ”då allt viktigt händer” och man börjar skriva för en läsovan masspublik och för att tjäna pengar: Det låter fult, men jag vet något som är ännu fulare: att skriva för litteraturkritiker och stipendienämnder.

Här kan boken skaffas. Skriven under garanterat små förhållanden och varken för massorna eller nämnderna, är jag rädd.

About Ola K

Ola Klippvik, författare, född 1974. Bibliografi: Sportsmän (Bonniers 2005); Vikbodagbok (Natur & Kultur 2009); Hotellet (NoK 2010); Vikbodagbok II (NoK 2012); Vikbodagbok III (NoK 2014). Kontakt: olaklippvik@gmail.com.
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.