Dagens outfit

I dagens Expressen drog Jonas Gardell en lans för sin oeftergivliga rätt att få fort-sätta skoja om Björn Ranelid. Vikboblogg håller med om att humor kan vara viktigt och hänger därför på trenden. 

Undrar om man kunde få den något mindre generöst utsydd kring bålen? Är något av en connaisseur när det kommer till lättburna kortärmade sommarskjortor som ska ge ett på en gång vardagligt avspänt och fa-shionabelt intryck, nämligen.

Som vore du på väg någonstans, till ett möte i kom-mundelsnämnden eller till 7-Eleven-butiken om hör-net, men gav dig ändå tid att sitta ner, ta en fika och få dig ett gott skratt med bästa polarna. Inga kon-stigheter, så att säga.

***

Den här typen, däremot, verkar dubiös. Utvakad efter natt vid tjutande spädbarnskorg, iförd v-ringad tröja (troli-gen från Dressman) och någon form av halvlångt läder-plagg i flammig ockra. Och så en azurblå, sladdrigt stic-kad sotarmössa ovanpå det.

Slafsigt och oinspirerat! Till vederbörandes försvar ska sägas att bilden togs för snart sju år sedan, av en lokal-tidning. I sanning en ofördelaktig apparition, detta. Inte alls fräsch eller bohemiskt chic. Men dra på munnen då människa, fick man god lust att utbrista.

About Ola K

Ola Klippvik, författare, född 1974. Bibliografi: Sportsmän (Bonniers 2005); Vikbodagbok (Natur & Kultur 2009); Hotellet (NoK 2010); Vikbodagbok II (NoK 2012); Vikbodagbok III (NoK 2014). Kontakt: olaklippvik@gmail.com.
Det här inlägget postades i Dagens outfit, Satiriskt. Bokmärk permalänken.