”Se upp för sägner, och dementierna av dem”

Jaha. Så tvingades Åke Wredén, en utdöende sort, införa en rättelse på sin egen rättelse då ju DN Kultur och Björn Wiman åtnjuter det utomordentligt praktiska gamla machiavelliska privilegiet att närhelst ett svar inte passar kunna lämna en debatt på hälft, även dem man själv initierat.

Okej, men varför fortsätta tjata om detta? undrar ni nu. Låt det vara. Poängen har framgått. Du är ju någorlunda klyftig och borde hålla dig för god för denna typ av utsiktslösa stångande mot en betongvägg?

Jo, förvisso. Men frågan tycks mig mindre fånig än den i förstone kan verka. Och hade, ansåg jag, så många aspekter.

About Ola K

Ola Klippvik, författare, född 1974. Bibliografi: Sportsmän (Bonniers 2005); Vikbodagbok (Natur & Kultur 2009); Hotellet (NoK 2010); Vikbodagbok II (NoK 2012); Vikbodagbok III (NoK 2014). Kontakt: olaklippvik@gmail.com.
Det här inlägget postades i Akademiskt, DN Kultur, Haverism. Bokmärk permalänken.

1 Response to ”Se upp för sägner, och dementierna av dem”

  1. Pingback: Demokratisk Dunderhonung « Vikboblogg

Kommentarer är stängda.