Fyra länkar

  • Väl rutet av Andreas Björsten. (Låt vara lite fantasilöst bildsatt samt cirka sju år för sent, vilket ej var skribentens förskyllan. Har något annat jämförbart land någonsin genomlidit en så ensidig poetisk slagsida?)
  • Och så har Bodil läst Vikbodagbok. (Glädjande att den funnit vägen ända ner till Zagreb.)
  • Själv läser jag just nu den stränga och sant kontroversiella Black Country. Med Friedrich Engels Den arbetande klassens läge i England som proberskrift i kavajfickan belyser Thomas Nydahl här faran med dogmatisk väckelse i allmänhet och islamismens inflytande i Birmingham/West Midlands i synnerhet. Återkommer med ett citat.
  • Missa heller inte Rävjägarns fortlöpande kulturvårdsinsatser; nu även med egen kolumn i Axess.

About Ola K

Ola Klippvik, författare, född 1974. Bibliografi: Sportsmän (Bonniers 2005); Vikbodagbok (Natur & Kultur 2009); Hotellet (NoK 2010); Vikbodagbok II (NoK 2012); Vikbodagbok III (NoK 2014). Kontakt: olaklippvik@gmail.com.
Det här inlägget postades i Veckans länkar. Bokmärk permalänken.