Jullov

Tråkigt att behöva göra avbrott när så många har börjat läsa här. Men bloggen ställer inte brödet på bordet, höll jag på att skriva, än mindre julmaten, och nu har jag elevtexter att ta itu med, andras manuskript att se över, en jägarexamen att studera inför, en diktsamling att färdigställa, ved att hämta, ischoklad att tillverka, snö att skotta, en Janssons frestelse att förbereda samt en familj och en brokig skara småpälsdjur att ägna mig åt, för att nu bara nämna det viktigaste.

Tack för att ni har läst och hört av er med smicker och synpunkter. Och fortsätt kika in för all del; förr eller senare återkommer jag nog, om än inte lika frekvent som på sistone.

About Ola K

Ola Klippvik, författare, född 1974. Bibliografi: Sportsmän (Bonniers 2005); Vikbodagbok (Natur & Kultur 2009); Hotellet (NoK 2010); Vikbodagbok II (NoK 2012); Vikbodagbok III (NoK 2014). Kontakt: olaklippvik@gmail.com.
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.